Wat zijn Cross pennen?

Wat zijn Cross pennen?

Cross pennen; ze zijn bij het grote publiek wellicht iets minder bekend dan de Parker pennen. Echter, mogen ook deze pennen er zeker zijn en kennen ze een al lange geschiedenis, net als die van Parker. Cross werd in 1846 al opgericht en hield zich vanaf dat moment bezig met de productie van onder meer pennen.

Van de oudste producent van de meer luxe schrijfinstrumenten

Cross kan dan ook beschouwd worden als een van de oudste producenten van de meer luxe schrijfinstrumenten Want met de term pen zou je Cross pennen haast te kort doen. Net als bij de Parker pen ligt de pen volledig in balans in uw handen en bieden de Cross pennen schrijfgenot van ongekende hoogte. Het schrijft gemakkelijker, beter en netter met een pen die gemaakt is door producent Cross. Alleen de Cross pennen in de hand houden en u weet vaak al genoeg. Als u dus iets origineels weg wilt geven, dan is een Cross pen een erg leuk idee.

Door het aanbieden van een Cross pen laat u zien dat u echt om iemand geeft

Door een Cross pen weg te geven laat u oprecht zien dat u om iemand geeft, want goedkoop is een Cross pen niet. Zeker niet in de hedendaagse maatschappij waar de meeste mensen het gewoon met een wegwerp pen doen en dus ook wegwerp prijzen betaald worden. Cross pennen zijn echter duurzaam en er zijn pennen van Cross waarop levenslange garantie gegeven wordt. Het zegt genoeg over de kwaliteit van de pennen, die er tegenwoordig in allerlei trendy kleuren en in tal van verschillende uitvoeringen zijn. Cross pennen heb je zeker niet alleen in grijs of zwart, en er zijn veel meer uitvoeringen dan de vulpen uitvoering.

Leuk en origineel: laat de Cross pennen graveren met tekst of logo

Koopt u een Cross pen als cadeau, bijvoorbeeld als iemand afscheid neemt van zijn of haar werk? Dan is het als teken van waardering nog leuker en origineler om de pen te laten graveren. Dat kan namelijk prima en staat Cross pennen bovendien erg goed. Bedenk van tevoren goed wat u precies wenst en vaak blijkt dat in de praktijk ook prima mogelijk. Ga er maar vanuit dat er nooit meer dan twee regels gegraveerd kunnen worden en dat er bovendien gecentreerd gegraveerd wordt. U kunt kiezen om de naam van iemand te laten graveren, een logo is soms ook een optie.

Laat een specialist vooral zijn ambacht uitoefenen

Kies wel voor een specialist, iemand die dus echt weet hoe een graveermachine bediend moet worden. Graveren is een ambacht, echt vakwerk dus. Er moet kennis zijn van de samenstelling van het materiaal waarvan de pen gemaakt is bijvoorbeeld, om het beste resultaat te kunnen garanderen. En het beste resultaat is wat u uiteraard wenst. Als u investeert in Cross pennen, kies dan ook voor de specialist die er een passende tekst of een logo met betekenis op kan graveren. Wanneer u dit doet, dan geeft u een prachtig cadeau weg. Een cadeau met letterlijk en figuurlijk erg veel waarde.

 

Reacties zijn gesloten.